hollema contact 0511 - 539 213

  Kanoverhuur Eernewoude

  Reeds 40 jaar kunt u kano's en fietsen huren bij Hollema in Earnewâld / Eernewoude, Friesland. In die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een plek waar velen iedere zomer terugkomen voor een prachtige kanotocht.

  Sommigen komen alleen, anderen komen met vrienden of gaan kanoën in Eernewoude tijdens een familie- of buurtfeestje, met het personeelsuitje of met de schoolklas.  Verhuurbedrijf Hollema kan moeiteloos groepen tot ruim 80 personen in kano's plaatsen.
  Uiteraard hebt u hierbij de keuze uit éénpersoons kajaks, tweepersoons kajaks en Canadese driepersoons kano's.

  Voor een fijne dag op het water is er voor u een schitterende kanotocht door het natuurgebied uitgezet. U krijgt van deze tocht een geplastificeerde routekaart mee en komt hiermee door de smalste vaartjes en de mooiste petgaten vol waterlelies.

  Kanovaren Hollema Eernewoude

  Een kanotocht kan (minimaal) twee uren duren, maar u kunt ook de hele dag of meerdere dagen op het water doorbrengen.

  Kanoverhuur It Wiid

  We verhuren vanuit het dorp Earnewâld, maar leveren de kano's ook af bij uw bungalow op Vakantiepark It Wiid. U belt en bestelt. Wij bezorgen, mits de huur minimaal voor een hele dag is.

  Met de kajak op de petgaten midden in Nationaal Park "De Alde Feanen"
  Met de kajak op de petgaten midden in Nationaal Park "De Alde Feanen"
  kanoverhuur-eernewoude

  Kanoverhuur Friesland

  Wilt u kanoën in Friesland op een geheel andere locatie, waar geen kano's / kajaks voorhanden zijn? Geen nood, tegen een kleine vergoeding mag u gebruik maken van onze kanotrailer zodat u zelf het vervoer kunt verzorgen.

  kanoverhuur-friesland