hollema contact 0511 - 539 213

  Bootverhuur Eernewoude

  Wilt u een boot huren in Eernewoude, dan hebt u bij Bootverhuur Hollema de keuze uit onze ruime en comfortabele sloepen of de eenvoudiger visboten, boten met buitenboordmotor. Voor geen van onze boten hebt u een vaarbewijs nodig. Met een sloep of een open motorboot kunt u op een dag gemakkelijk heel Nationaal Park "De Alde Feanen" doorkruisen. Ook langere tochten behoren tot de mogelijkheden. Wij geven u een geplastificeerde routekaart mee en bevelen u graag een geschikte vaarroute aan, zodat u op uw gemak kunt varen in Eernewoude.

  U mag reserveren via het boekingssysteem, maar u mag ons natuurlijk ook nog altijd gewoon bellen of een e-mail sturen!!

  Bootverhuur It Wiid

  Hebt u een bungalow gehuurd op Vakantiepark It Wiid in Eernewoude en wilt u voor 1 of meerdere dagen een boot huren bij uw bungalow? Dan kunt u deze boot rechtstreeks boeken bij Verhuurbedrijf Hollema (dus buiten de bungalowverhuurder om; u bent namelijk niet verplicht om een boot te boeken via uw bungalowverhuurorganisatie). 

  Indien u dit wenst, leveren wij de boot (zonder meerprijs) af bij uw bungalow.

   

  Bootverhuur It Wiid

  Sloepverhuur Eernewoude

  Onze sloepen hebben de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Er worden u geen reserverings- en schoonmaakkosten in rekening gebracht, tenzij u een hond meeneemt aan boord (hiervoor berekenen wij € 10,00 extra per huurperiode). Onze sloepen zijn uitgevoerd met een kap, welke bescherming biedt tegen weer en wind. Tevens zijn alle sloepen uitgerust met zit- en rugkussens. U kunt uw bagage kwijt in speciale vakken onder de zitplaatsen.

  U kunt met een sloep een mooie tocht door “De Alde Feanen” maken, maar ook een langere tocht varen in Friesland naar dorpen als Warten, Wergea en Grou. Met name een dagtocht naar Grou is een aanrader, maar ook een vaartocht naar het centrum van Leeuwarden is prima te doen. Wij nemen graag een geschikte route met u door, afgestemd op uw wensen. Zodat u een mooie dag kunt sloepvaren in Friesland!

  Cleversloep 565

  Wij beschikken over 10 Cleversloepen 565 met stuurrad. De Cleversloepen zijn geschikt voor ca. 6 personen. Enkele van deze sloepen zijn voorzien van een zwemtrap.

  Reitdieper 530

  Wij verhuren 2 Reitdieper sloepen 530 met stuurwiel. Deze sloepen zijn geschikt voor ca. 6 personen.

  Watosloep 490

  Wij beschikken over 1 Watosloep 490 met stuurrad. Deze sloep is geschikt voor ca. 5 personen.

   

  Admiralsloep 650

  Daarnaast hebben we nog 2 Admiralsloepen 650 met stuurwiel. Deze zijn geschikt voor ca. 10 personen. In deze sloepen zijn huisdieren niet toegestaan.

   

  Motorbootverhuur Eernewoude

  Met de kleinste motorbootjes hebt u toegang tot de smalste slootjes en verscholen petgaten van natuurgebied "De Alde Feanen". Ze zijn uitermate geschikt om het natuurgebied te verkennen, omdat u er ook mee in de voor grotere boten afgesloten gedeeltes kunt komen.

  Hanzeschouw

  De aluminium Hanzeschouw is geschikt voor 8 personen.
  De Hanzeschouw is voorzien van een buitenboordmotor met losse benzinetank.

  Hanzepunter

  Deze aluminium bootjes zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. Evenals de Hanzeschouw zijn ze uitgerust met een buitenboordmotor met een losse benzinetank.