hollema contact 0511 - 539 213

  Fietsverhuur Eernewoude

  Wilt u een fietstocht door de prachtige omgeving van Earnewâld maken, dan kunt u eveneens bij Verhuurbedrijf Hollema terecht; alleen, maar ook met 100 personen. Er is een ruime sortering dames- en herenfietsen op voorraad, zowel met als zonder versnelling. Voor de kinderen zijn er kinderfietsen in diverse maten en natuurlijk kinderzitjes. Tevens verhuren wij tandems en elektrische fietsen.

   

  U krijgt er een fietsroute bij en hebt daarbij de keuze uit verschillende afstanden: van 12 à 15 kilometer tot 40 à 50 kilometer. Zo zijn er bijvoorbeeld routes naar Warten, Grou, Beetsterzwaag, Noardburgum en Eastermar. In deze routes zijn bezienswaardigheden onderweg opgenomen, zoals de vogelkijkhut, het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen en diverse musea, maar ook de cafés/restaurants zijn niet overgeslagen. In verscheidene routes zit een overtocht met een pont.

  Fietsverhuur-eernewoude
  Op pont De Oerhaal bij Warten

  Op pont 'De Oerhaal' bij Warten

  Fietsverhuur It Wiid

  Wij bezorgen fietsen bij de bungalows op Vakantiepark It Wiid. Wij stellen het op prijs wanneer u ze van te voren alvast reserveert.

  fietsverhuur-eernewoude-itwiid-fietsen

  Fietsverhuur Friesland

  De omgeving van Earnewâld leent zich uitstekend voor een fietstocht. Maar wij brengen onze fietsen ook naar een door u voorgestelde locatie, indien u ergens wilt fietsen waar geen fietsen te huur zijn. Hier zijn wel vervoerskosten aan verbonden. Een en ander graag op aanvraag en in goed overleg.

  Neem gerust contact op met Verhuurbedrijf Hollema om uw wensen te uiten en de mogelijkheden te bespreken omtrent het fietsen in Friesland.

  Fietsen van Verhuurbedrijf Hollema voor hotel 'Het Stadhouderlijk Hof' te Leeuwarden.

  Fietsen van Hollema voor 'Het Stadhouderlijk Hof' in Leeuwarden.