hollema contact 0511 - 539 213

  Hollema

  bootverhuur, sloepverhuur, kanoverhuur en fietsverhuur 

  Specialist in bootverhuur

  Wilt u een boot huren in Eernewoude, dan hebt u bij Verhuurbedrijf Hollema de keuze uit onze ruime en comfortabele sloepen of de eenvoudiger visboten, boten met buitenboordmotor. Voor geen van onze boten hebt u een vaarbewijs nodig.

  Met een sloep of een open motorboot kunt u op een dag gemakkelijk heel Nationaal Park "De Alde Feanen" doorkruisen. Ook langere tochten behoren tot de mogelijkheden.

  Hierboven ziet u een impressie van het varen met een van onze motorboten in Nationaal Park De Alde Feanen te Earnewâld (Eernewoude). 

  Over Hollema Verhuur

  Verhuurbedrijf Hollema is gelegen aan het water in het centrum van het bekende watersportdorp Earnewâld (Eernewoude), Friesland.

  Earnewâld ligt midden in "De Alde Feanen", een uitgestrekt venen-, meren- en plassengebied dat zeer geliefd is bij natuur- en watersportliefhebbers. Niet voor niets kreeg dit natuurgebied in april 2006 de status van Nationaal Park. Het is een uitgelezen plek voor een kortere of langere vakantie of gewoon een dagje uit. Wilt u tijdens uw verblijf in Earnewâld haar waterrijke of landelijke omgeving verkennen, dan bent u bij Verhuurbedrijf Hollema op het juiste adres voor het huren van een kano, een motorbootje, een sloep of een fiets.U kunt er alleen op uit gaan, maar natuurlijk ook uw vrienden meenemen. Geregeld komen er hele families, buurt- en personeelsverenigingen en schoolklassen langs om er samen op uit te trekken.

  Naast de verhuur vanuit het dorp, bezorgen wij ook sloepen, boten, kano's en fietsen bij bungalows op vakantiepark It Wiid. U belt en bestelt. Wij bezorgen de gewenste boot, kano of fiets. Of, wanneer dat beter uitkomt: wij halen u met een boot op vanaf het park en nemen u mee naar ons verhuurbedrijf aan de overkant van het water. Zodat u zelf het gewenste artikel uit kunt zoeken. Nadat u de gehuurde sloep of motorboot weer hebt ingeleverd, wordt u uiteraard ook weer overgevaren naar Vakantiepark It Wiid. De eventueel bij ons gehuurde fietsen mag u bij de bungalow laten staan.

  Bezoek en Like onze Facebookpagina

  Bekijk foto's, ontwikkelingen en leuke verslagen op onze facebookpagina