hollema contact 0511 - 539 213

  Kanoverhuur Eernewoude

  Reeds 35 jaar kunt u kano's en fietsen huren bij Hollema in Earnewâld / Eernewoude, Friesland. In die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een plek waar velen iedere zomer terugkomen voor een prachtige kanotocht.

  Sommigen komen alleen, anderen komen met vrienden of gaan kanoën in Eernewoude tijdens een familie- of buurtfeestje, met het personeelsuitje of met de schoolklas.  Verhuurbedrijf Hollema kan moeiteloos groepen tot ruim 100 personen in kano's plaatsen.
  Uiteraard hebt u hierbij de keuze uit éénpersoons kajak, tweepersoons kano en Canadese driepersoons kano's.

  Voor een fijne dag op het water is er voor u een schitterende kanotocht door het natuurgebied uitgezet. U krijgt van deze tocht een geplastificeerde routekaart mee en komt hiermee door de smalste vaartjes en de mooiste petgaten vol waterlelies.

  Kanovaren Hollema Eernewoude

  Een kanotocht kan (minimaal) twee uur duren, maar u kunt ook de hele dag op het water doorbrengen. Voor de doorzetters heeft Verhuurbedrijf Hollema een kanotocht door midden Friesland, die u leidt langs pittoreske dorpjes in de buurt: Warten, Warstiens en Wergea.

  Zelfs aan overnachtingsadressen onderweg (minicampings) is gedacht, voor degenen die langer weg willen blijven.  Wilt u met een groep kanoën in Eernewoude onder begeleiding van een gids, dan behoort dit eveneens tot de mogelijkheden.

  De gebroeders Hollema geven u graag uitleg omtrent interessante routes en mogelijkheden, dus schroom niet om contact op te nemen. Indien u dit wenst, leveren wij de boot (zonder meerprijs) af bij uw bungalow.

  Kanoverhuur It Wiid

  We verhuren vanuit het dorp Earnewâld, maar leveren de kano's ook af bij uw bungalow op Vakantiepark It Wiid. U belt en bestelt. Wij bezorgen, mits de huur minimaal voor een hele dag is.

   

  Met de kajak op de petgaten midden in Nationaal Park "De Alde Feanen"
  Met de kajak op de petgaten midden in Nationaal Park "De Alde Feanen"
  kanoverhuur-eernewoude

  Kanoverhuur Friesland

  Wilt u kanoën in Friesland op een geheel andere locatie, waar geen kano's / kajaks voorhanden zijn? Geen nood, Verhuurbedrijf Hollema brengt de kano's in Friesland geregeld naar bestemmingen in de wijde omtrek. 

  Zo gingen onze kano's bijvoorbeeld reeds te water in De Knipe, Drachten, Grou, Poppenwier, Broeksterwoude (Houtwiel), Rottevalle (De Leijen) en Leeuwarden (De Kleine Wielen, Zuiderburen).

   

  kanoverhuur-friesland
  kanoverhuur-drachten
  De kano’s liggen klaar bij de vijver in het centrum van Drachten.